≡ Menu

Buat Duit Dengan Handphone Bersama Tone Excel

 • Kerja Part-time & Full time diperlukan !! ==>> LIHAT SINI
 • buat duit dengan handphone bersama tone excelKekalkan nombor lama anda dan bertukarlah kepada Tone Excel. Apakah itu Tone Excel? Tone Excel adalah sebuah syarikat yang mempunyai kerjasama bersama telco Celcom dalam perniagaan simkad mereka tersendiri yang diberi nama Tone Excel. Melalui telefon bimbit sahaja, anda mampu untuk menjana pendapatan sampingan bersama Tone Excel.

  Kadar bayaran untuk menjadi ahli dan pengguna Tone Excel Cuma RM90 sekaliseumur hidup. Bagaimana ia berfungsi sebagai mesin menjana pendaptan? Mudah sahaja, dengan menjadi ahli anda telah pun layak untuk diiktiraf sebagai ejen pemasaran syarikat. Syarikat tidak memperuntukkan modal yang bessr untuk pemasaran mereka, oleh itu ahli merupakan pemasaran bergerak bagi mengembangkan pengguna Tone Excel. Samalah seperti menjual simkad dan kredot tambah nilai untuk telco lain, bezanya Cuma apabila anda membuat pemasaran dan Berjaya membuat jualan, anda akan mendapat komisen jualan sebanyak RM20 untuk 1 simkad yang Berjaya didaftarkan.

  Buat duit dengan sambilan

  Namun begitu, anda bukanlah jurujual. Hanyalah sebagai ejen pemasaran. Tidak perlu simpan produk kerana semuanya diuruskan oleh syarikat. Anda hanya perlu mendaftarkan ahli dan ahli jugs boleh memilih samada mahu menukar kepada simkad baru atau kekalkan nombor lama dan hanya menukar plan telco sahaja. Peluang ini terbuka kepada semua warganegara ataupun bukan warganegara selagi mereka mempunyai dokumen perjalanan yang sah.

  Program Tone Excel ini adalah berdaftae dan dilindungi sepenuhnya oleh Lembaga Perlindungan dan Kebajikan Pengguna (LPKPM). Pendapatan yang dijana melalui Tone Excel adalah sah disisi undang-undang Negara dan pendapatan yang diperoleh juga boleh diwarisi kepada sesiapa sahaja yang kita mahu.

  Tone Excel juga memberi banyak kelebihan kepada ahli seperti insuran perlindungan kemalangan dengan jumlah RM100,000, komisen tambah nilai apabila ahli yang berdaftar melalui anda membuat tambah nilai, rebat tambah nilai serendah 3%, bonus tambah nilai apabila anda tambah nilai RM30 dan anda akan menerima kredit percuma RM10 bermula pada bulan Januari 2014. Selain itu, anda juga boleh menebus mata ganjaran Tone Excel yang diperoleh melalui tambah nilai dengan tiket penerbangan Air Asia ataupun diskaun apabila menginap di Tune Hotel.

  Jadi? Apa yang anda tunggu lagi? Peluang telah tiba. Daftarlah sekarang sebagai pengguna dan ejen Tone Excel. Pelbagai kemudahan dan kelebihan menanti anda. Bisnes yang modalnya kecil, kalau kena dengan caranya untung boleh jadi lumayan juga.

  Untuk Join Boleh Layari : www.toneexcelonline.com

  { 0 comments… add one }

  Leave a Comment