≡ Menu

Jobdirumah – Cara Jana Pendapatan Dari Rumah

 • Murah Giler barang-barang ni Jom Tengok dulu !!
 • jana pendapatan dari rumahJobdirumah adalah trend terkini yang menjadi satu kebebasan buat golongan muda-mudi yang ingin menjana pendapatan sampingan tanpa perlu keluar rumah. Hanya dari rumah, banyak pekerjaan yang boleh dilakukan dan bayaran nya juga boleh tahan lumayan. Pada peringkat awalnya, saya mula bekerja dari rumah dan dibayar dari RM50-RM100 sehari melalui Jobdirumah.

  Kini, saya mampu menjana serendah RM200  sehari tanpa perlu keluar dari rumah. Antara pekerjaan yang ditawarkan ialah menulis artikel, mengurus data dan maklumat, membuat grafik dan seumpamanya. Pekerjaan ini bukan sahaja senang dilakukan malah ia juga tidak memudaratkan kita kerana kita hanya perlu melakukan dirumah. Tidak perlu lagi bersusah payah mencari pekerjaan diluar sana. Jobdirumah boleh membantu anda mendapatkan pekerjaan yang bersesuaian dengan bidang dan kemahiran anda.

  Jom tengok kejap !! Untung-untung nasib dapat barang murah, rm 1.90 pun ada...

  Bagaimana caranya untuk mula bekerja dari rumah? Mudah sahaja, Jobdirumah menyediakan kemudahan pekerjaan yang bukan anda mencari, tapi anda dicari dan kemahiran anda diperlukan oleh firma-firma tertentu. Jobdirumah memerlukan anda untuk menjadi ahli dan membuat pembayaran sekali seumur hidup untuk membolehkan anda menjadi ahli Jobdirumah yang sah. Kemudian, baharulah anda boleh bermula untuk menjana pendapatan dari rumah.

  Antara syarat untuk membolehkan anda bekerja dari rumah melalui Jobdirumah, anda perlulah mahir menggunakan komputer dan pandai menaip. Sangat penting untuk anda pandai mengandalikan Microsoft office dan juga mahir dalam Bahasa Inggeris. Ini kerana, pekerjaan yang disediakan melalui Jobdirumah adalah bertaraf global dan memerlukan anda untuk bertutur dan berbahasa salam Bahasa Inggeris. Lain-lain syarat kelayakan untuk bekerja dari rumah pula ialah mampu mengikut arahan yang diberi, komited, berfikiran positif, bermotivasi tinggi dan sanggup untuk belajar dan juga mempunyai tahap disiplin yang tinggi. Ini kerana, prestasi anda dinilai oleh majikan melalui komitmen anda dalam menyiapkan tugasan yang diberikan mengikut masa yang ditetapkan dan mengikut kriteria yang dimahukan.

  Melalui Jobdirumah, anda boleh bekerja dimana-mana sahaja selagi andq mempunyai akses ke internet. Waktu bekerja adalah lebih fleksibel dan anda tidak perlu berkejar-kejar kerana tawaran pekerjaan dari rumah melalui Jobdirumah adalah meluas dan anda boleh mengagihkan masa pekerjaan anda mengikut masa yang anda mahukan. Jobdirumah memberi anda latihan dan peluang pekerjaan yang anda mahukan dengan hanya bekerja dari rumah.

  Boleh Lihat SINI JOB

  { 2 comments… add one }
  • Farina Al-Khareid 17/06/2015, 11:36 am

   sekarang ni, taraf hidup semakin meningkat. so, mesti la nk ada duit simpanan. kita boleh buat kerja dari rmah seperti mengambil upah menjahit,menjaga anak orang ke.. banyak lagi kaedah lain.

  • myportal21 23/06/2015, 1:47 am

   Tips yang bagus untuk jana pendapatan dari rumah. Terima kasih kerana berkongsi tips ni.

  Leave a Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Next post:

  Previous post:

  %d bloggers like this: