≡ Menu

Jom Aktifkan Maykad – Mykad Smart Shopper

 • Murah Giler barang-barang ni Jom Tengok dulu !!
 • Aktifkan Maykad dan dapat Bonus
  Berjimat cermat amalan mulia. Bagaimana caranya untuk berjimat cermat apabila berbelanja? Mudah sahaja. Mykad Smart Shopper kan ada! Majoriti rakyat Malaysia sangat aktif dan suka berbelanja. Namun tidak semua tahu akan caranya bagaimana untuk berbelanja dengan cara yang jimat dan menguntungkan. Melalui smart shopper, pemilik mykad bulan sahaja dapat mengurangkan kos perbelanjaan, malah berpotensi untuk mendapat mata ganjaran untuk ditebus bagi mendapatkan pelabagai hadiah menarik.

  Apakah Mykad Smart Shopper? Ianya merupakan satu program untuk pemilik mykad mengaktifkan mykad masing-masing bagi menikmati pelbagai diskaun dan penjimatan yang hebat apabila mereka berbelanja menggunakan mykad. Bagaimana caranya untuk berbelanja dengan mykad? Pertama, mykad yang dimiliki haruslah diaktifkan terlebih dahulu melalui ejen syarikat yang berdaftar ataupun di cawangan Affiliate Junction. Affiliate Junction merupakan sebuah syarikat yang bertanggungjawab sepenuhnya diatas program ini dari segi pengurusan dan juga pemasaran.

  Jom tengok kejap !! Untung-untung nasib dapat barang murah, rm 1.90 pun ada...

  Kemudian, apabila mykad telah diaktifkan, dalam masa 24 jam pemilik sudah boleh menggunakan mykad mereka untuk berbelanja dimana-mana kedai atau pusat membeli belah yang menyertai program smart shopper bersama Affiliate Junction. Setiap perbelanjaan yang disertakan dengan mykad layak untuk menikmati diskaun yang ditawarkan oleh syarikat dan turut berpeluang mendapat mata ganjaran untuk ditebus dengan pelbagai hadiah menarik melalui cawangan Affiliate Junction yang berdaftar.

  Tidak asing dan tidak hairan lagi, ianya semakin menjadi kebiasaan dan pilihan ramai. Berjimat sambal berbelanja dengan mykad sememangnya satu alternatif bijak bagi pemilik mykad untuk menikmati dan menggunakan sepenuhnya fungsi mykad yang sedia ada. Kenapa mykad? Kerana hamper semua rakyat Malaysia mempunyai mykad dan ianya amat mudah dibawa kemana-mana sahaja.

  Oleh itu, ambillah tindakan awal. Jadilah pengguna yang bijak dengan berjimat cermat. Aktifkan mykad anda hari ini dan nikmati penjimatan serta pelbagai diskaun hebat dengan mykad smart shopper. ==>> Daftar

  { 2 comments… add one }

  Leave a Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  %d bloggers like this: